Hogyan jelentkezzünk?

Overallos barlangtúrák március 15. és október 31. között naponta indulnak, előzetes bejelentkezés alapján.

Mindenekelőtt kérjük, hogy ezt az oldalt először figyelmesen olvassa el, és csak utána kezdje meg a kívánt barlangtúra tervezését!

Figyelem! Technikai okokból az extrém szakasz jelenleg nem látogatható, ezért az extrém túrára nem indítunk jelenleg csoportokat!

Átmenetileg ezen a linken  tekintheti meg  a megrendelt túraindulások időpontjait. A www.szentgali-kolik.hu oldal átmenetileg nem üzemel. A túraindulásoknál kérdőjellel jeleztük, ha még konkrét megrendelés nem történt. A megjelenített indulási időpont a faluban található találkozóhelynél (bázis épület) a találkozás időpontját jelenti, hacsak másképp nem jelezzük a naptárban.

Az egyes barlangtúra-típusokra vonatkozó létszámkorlátozások:
alap túra: minimum 10 fő, maximum 13 fő
extrém túra: minimum 6 fő, maximum 7 fő

Figyelem! Amennyiben egy bizonyos napon már legalább egy, a minimum létszámot "teljesítő" barlangtúrát indítunk, akkor olyan jelentkezéseket is fogadunk arra a napra, amelyek esetében a hivatalosan szükséges minimális túralétszám nem telik be. Amennyiben visszaigazoljuk Ön(ök)nek a foglalást, megjelenésére feltétlenül számítunk. Ha bármilyen okból elmaradna egy visszaigazolt túra, Önt természetesen időben értesíteni fogjuk, pl. ezért is kérünk mobilszámot.

Miután a fentiek alapján kiválasztotta az Önnek leginkább megfelelő napot (és esetleg időpontot), érdeklődését és jelentkezését e-mailben, telefonon, postai levélben vagy faxon várjuk.

A  barlangi túrára való jelentkezéshez és a túra megrendeléséhez kérjük feltétlenül adja meg az alábbi adatokat a tura@szentgali-kolik.hu e-mail címre:

 • a megrendelő (képviselőjének) neve,
 • a megrendelő postacíme,
 • számlázási név és cím (amennyiben nem azonos a megrendelővel; és ha nem magánszemély, adószám is),
 • a megrendelő (képviselőjének) mobiltelefonszáma,
 • a kiválasztott túra típusa (alap túra vagy extrém túra),
 • a kért túra dátuma és időpontja (kizárólag március 15. – október 31. között!),
 • a csoport létszáma,
 • a jelentkezők korösszetétele (18 éven felüli személy [felnőtt], vagy 10–18 év közötti személy),
 • lovaskocsin történő szállítás igénylése (a barlang e nélkül a találkozási helytől/bázis épülettől [Szentgál, Fő u. 72.] kb. 20 perces, 2 km-es gyaloglással érhető el; a szolgáltatást külön díjazás ellenében magánszemély nyújtja, melyet a helyszínen kell fizetni készpénzben [500 Ft/fő, oda-vissza]),
 • nyilatkozat a díjfizetés módjáról (átutalás, vagy az igazgatóság postai feladóvevénye [sárga csekk]). Postai úton csak akkor lehet a díjat befizetni, ha a feladóvevény elpostázásához és a postai befizetéshez szükséges idő a túráig még rendelkezésre áll),
 • a kedvezményre vagy ingyenességre jogosult személyek megjelölése (ha vannak),
 • az eredeti számla és visszaigazoló levél postázása iránti igény,
 • annak a bankszámlaszámnak vagy postai címnek a megadása, ahová lemondás esetén az Igazgatóság a befizetett díjat visszautalhatja.

A jelentkezésre vonatkozó szabályoktól a szervezők csak kivételesen, méltányosságból térhetnek el.

Jelentkezés:

Németh-Bakos Judit
turisztikai referens
E-mail:
tura@szentgali-kolik.hu
Tel.: (munkanapokon 8-16 óra között)
+36 87 555 282
+36 70 682 4340
További elérhetőségek

Az e-mailekre többnyire a beérkezéstől számított 1 munkanapon belül válaszolunk, illetve visszaigazoljuk foglalását. A naptár túraidőpont-bejegyzéseit hétközben naponta legalább egy alkalommal frissítjük: igyekszünk a már foglalt időpontokat minél hamarabb megjeleníteni abban, hogy Ön mindig az aktuális állapotot lássa.

Megközelítés

Kiindulási hely