Rádiós hirdetés készült a Bivalyfesztiválról

A 2017. július 8-án tartandó Bivalyfesztivál rendszeres, nyári rendezvényünk. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

A Bivalyrezervátumra, annak a génmegőrzésben betöltött fontos szerepére, a természeti és turisztikai értékeire irányítjuk a figyelmet. Kedvelt, remek hangulatú rendezvény mind a helyi közösségek, mind a nyaraló vendégek, családok körében. Helyi termelők minőségi termékeivel, kézműves portékákkal, természetismereti játékokkal, környezeti-neveléssel is foglalkozó civil szervezetekkel várjuk Látogatóinkat. Bivalyhúsból készült ételek is kaphatók! A rendezvény 9:00 - 18:00 óráig tart.

A rádiós hirdetés  itt  érhető el.

A rezervátum a hazánkban őshonosnak számító bivaly fennmaradásában, génállományának megőrzésében fontos szerepet játszik, s egyben a faj bemutatásának népszerű központja.
A Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban a Balaton-felvidéki Nemzeti Park népszerű látogatóhelye a Kis-Balaton térségében. Ebben a szép természeti környezetben található az ország legnagyobb, megtekinthető bivalycsordája. A legelésző, dagonyázó állatok megfigyelhetők a kitáblázott sétaútról és a kilátóból. Az állatbarátoknak az állatsimogató lakói és a mindenütt futkározó ürgék is élményt nyújtanak. Lehetőség van lovaskocsizásra is a Bivalyrezervátum területén.

A születésnap alkalmából a felnőtt látogatók kedvezményes jegy váltásával tekinthetik meg ezen a napon a bemutatóhelyet.
Három ill. több gyermekkel érkező nagycsaládosok számára a program térítésmentes.

További információ itt

Kapcsolódó látogatóhelyek

Kapcsolódó tájegységek