Március a "barlangok hónapja"

A Magyar Nemzeti Parkok márciusban hazánk látogatható barlangjait kívánják megismertetni a föld alatti túrák iránt érdeklődőkkel. A „Barlangoljunk!” kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során az érintett nemzetipark-igazgatóságok különleges barlangi programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat.

Vegyen részt március folyamán az élményeket tartogató különleges barlangi programokon! Ismerje meg hazánk nemzetközi szinten is egyedülálló barlangjait a barlangi tematikus hónap során! Meggyőződésünk, hogy a barlangok bemutatása fontos eszköz e sérülékeny természeti értékek megőrzésében.

Barlangoljunk! – márciusi programok a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósághoz tartozó barlangokban:

2017. március 1 - 31. között: A Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont kedvezményesen látogatható március hónapban, minden nap 9.30 - 17.00 óráig - részletek

2017. március 18.: Kedvezményes nappali és éjszakai barlangtúra a Csodabogyós-barlangban - részletek 
Előzetes jelentkezés szükséges! 

2017. március 18., 10.00 óra: Erdőkerülő-barlangjáró geotúra a Szentgáli-tiszafás TT-ben és kedvezményes alap barlangi kalandtúra a Szentgáli-kőlikban - részletek 
Előzetes jelentkezés szükséges! 

2017. március 20-26. között: A Lóczy-barlang kedvezményesen látogatható részletek 
A felnőttek gyermekjegy megváltásával tekinthetik meg a Lóczy-barlangot, mindenki más ingyenesen, minden nap 10.00 - 16.00 óráig.  

Márciusi barlangi programok és kedvezmények országszerte! 

Részletes információ: magyarnemzetiparkok.hu/barlangolas

Az egyéb aktuális információkat keresse a Magyar Nemzeti Parkok Facebook-oldalán, de kövessen minket akár Instagramon is.