Köszönet és dicséret

Nagyon köszönjük egy kedves látogatónk levelét, melyet örömmel olvastunk!

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság egyik fő tevékenysége a természeti értékek élményszerű bemutatása és népszerűsítése. Célunk a természetvédelmi szemlélet megerősítése minden korosztály számára. 

A nemzeti park és a geopark sokszínű értékeit, védelmük fontosságát többek között 14 látogatóhely, évente több mint 150 rendezvény, vezetett túrák, erdei iskolák, tanösvények, képzések, táborok, kézműves foglalkozások, előadások, vetélkedők, kiadványokhírlevelek révén közvetítjük a nagyközönség felé.

Mindig öröm számunkra a pozitív visszajelzés, az elégedett látogató. 

Szeretnénk megosztani olvasóinkkal egy számunkra kedves levelet, melyet egy látogatónktól kaptunk, aki első látogatóhelyünkön, a Salföldi Majorban járt.  
Köszönjük, hogy megosztotta velünk! 

"Tisztelt igazgató Úr!

Egy hete, 09. 25-én hétfőn jártunk a Salföldi Majorban. Öröm volt végigjárni a bemutatót, az istállókat. Mindenhol rend, tisztaság uralkodott, a gépek, kocsik, szekerek katonás rendben leállítva, ahogy egy gazdaságban illik. Az állatok kultúráltan, kiváló körülmények között, egészségesen tartva és bemutatva. Én nem vagyok "gazdász", de gyermek és gimnazista koromban sok időt töltöttem falun, etettem az állatokat, tisztántartottam az istállót, a baromfiudvart. Nagyon szerettem ott lenni, élveztem a falusi életet, tehát van fogalmam róla. Le a kalappal a majorban dolgozó munkatársai előtt!

Mégegyszer köszönöm a munkatársainak!
További sikereket, jó egészséget kívánok!"